GVVVBoys - CDW 05-09-2020

Nieuws van de week moet een nieuwe rubriek worden rondom de JO13-1 Boys. Los van het feit dat er alleen maar wedstrijden en trainingen plaatsvinden, vinden er natuurlijk veel meer zaken plaats rondom een selectieteam. Voor velen al zeer bekend voor anderen wellicht niet, is het feit Erik Warnar sinds dit seizoen de hoofdtrainer is van GVVVBoys. Daarnaast was het zo dat Hikmet Once trainer Erik ondersteunde met allerlei belangrijke zaken waar een hoofdtrainer niet over na hoeft te denken, zodat hij zich volledig op het team kan focussen. Hikmet heeft de beslissing moeten nemen om met deze taak te stoppen zodat hij zich met andere belangrijke taken kan bezighouden. Paul Verbaarschott is bereid gevonden om de werkzaamheden van Hikmet over te nemen. Ook goed om te noemen is dat er tijdens de trainingsavonden  2 ambitieuze kerels ervaring op komen doen i.v.m. het trainersvak/opleiding. Dit zijn Thijs en Sam. 

PUZZELEN

Wij hebben een valse start gehad m.b.t. onze eerste competitiewedstrijd. Wij mochten voor de 4e keer in 2 jaar tijd aantreden tegen DEV uit Doorn. De KNVB heeft het 4x op rij voor elkaar gekregen om ons naar Doorn te ‘sturen’. Toch ging dit duel niet door. DEV kon geen team op de been krijgen dus het gevolg was een vrije zaterdag met een goede training. Ook niet verkeerd, maar wel een vervelende start. De wedstrijd daarop houden we kort: Wij thuis tegen SO Soest. 1-1. Slechte wedstrijd. Gauw vergeten. Toch waren de trainers druk aan het puzzelen om het team beter aan het voetballen te krijgen en om rust aan de bal te creĆ«ren, zodat er meerdere periodes in een wedstrijd gecontroleerd gespeeld kon gaan worden. Uit tegen Jonathan zagen de trainers al enkele situaties terugkomen waarop was getraind en daar doen ze het voor! 0-0 met de rust. Eindstand 0-3. 

POSITIEF

Hopelijk konden we dit weekend een goed vervolg geven aan de winstpartij tegen Jonathan. Gaandeweg deze week liet onze tegenstander Woudenberg weten dat ook zij geen team op de been konden brengen op 16 oktober. Veel over en weer mailverkeer/apps, maar geen ‘positief’ resultaat voor onze trappelende boys. Ook dit duel werd uitgesteld tot nader orde. Erg jammer want het ritme gaat er op deze manier niet goed in komen. Wat dan wel weer positief is, is dat de kleine pijntjes van onze kanjers kans krijgen tot herstel. Er werd evengoed getraind op deze mooie zaterdagochtend. Nadruk op omschakeling, dribbelen met trucs, een lekkere afrondvorm en afsluitende partij. Liam was niet van de partij die mocht keepen bij de JO15-2. 2-3 winst, toch leuk!

a.s. zaterdag 23 oktober spelen we om 10.00 uur thuis tegen CDW. Deze tegenstander kennen we nog van vorig seizoen, vlak voordat het land ‘dicht ging’. We wonnen thuis met 3-1 met goals van Oscar (2x) en Dylan. Een mooi vooruitzicht voor komende zaterdag. 

Door GVVVBoys