do. jun 30th, 2022

Mijn naam is Erik Warnar en volgend jaar zal ik de JO13-1 coachen. Afgelopen jaren heb ik de JO8-1, JO10-1 en JO11-1 getraind bij GVVV. Afgelopen jaar ben ik ook assistent geweest bij de JO17-1 van GVVV.

Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de HAN ALO, academie voor lichamelijke opvoeding, makkelijk gezegd gymdocent. Komend jaar zal ik werkzaam zijn op een middelbare school in Vleuten waarbij ik met dezelfde doelgroep zal werken.

Ik heb zelf ook alle afdelingen van de jeugd van GVVV doorgemaakt en GVVV 2. Maar afgelopen jaren focus ik mij op het trainersvak en hoop daarin dit jaar ook mijn papieren te behalen.Het moet een seizoen worden van ontwikkeling, als team en individueel.

Samen met Thijs Ravesloot, speler van de JO19-1, die zijn zijn TC3 gaat volgen via het MBO sport en bewegen en zal mij assisteren bij de trainingen en mogelijk ook de zaterdagen.

Robin zal coördinatietrainer van GVVV worden waarbij hij de coördinatie van de jeugdspelers zal ontwikkelen, dit zal ook gaan gebeuren bij de JO13-1.

Paul zal de keepers van verschillende teams van GVVV helpen in de ontwikkeling van vaardigheden en het tactisch neerzetten van de achterhoede, onder andere aan Liam.

Door GVVVBoys